Till salu

Till salu

Hugo och Joy söker nya hem

De vill komma till hem där de får stanna hela sina liv och där de blir aktiverade och älskade.
Vid seriöst intresse är man välkommen att höra av sig till oss och
berätta lite om sig och vad man har att erbjuda.
Man ska ha tänkt igenom sitt kommande hundköp väldigt noga.


Vi kommer ej att sälja dem till hem där de blir lämnade ensamma större delen av dagen. Det mår ingen hund bra av. Vi är väldigt noga med att hitta dom rätta hemmen som passar Hugo och Joy.

mail: kennel@starpinsch.se  tel: 0704337797

Vitkind's Hugo Boss "Hugo"
Född: 2018-07-29

Hugo är en glad, busig och gosig liten kille. Vi vill att han ska komma till ett hem där man har mycket tid för honom och är intresserad av att aktivera honom på något sätt. Han skulle nog tycka att agility är kul t.ex. Han är snabb och duktig på att hoppa, han kan hoppa ganska högt.

Hugo blir lite stressad av att bo med tikar, när de löper. När de är i höglöp har han svårt att koppla av och vill inte gärna äta. Det är anledningen till att vi söker ett nytt hem till honom.Fina Hugo
20190311 Hugo med leksak
porträtt_med_rekvisita_Hugo
2018-12-21 Hugo
2018-10-13 Hugo =)

Starpinsch Snowflake "Joy"

Född: 2016-11-02

Joy är en pigg, glad och lättlärd liten tjej. Hon är väldigt gosig, hon gillar t.ex. att kramas. Hon älskar godis och att leka med leksaker. Hon har två favoritleksaker som kommer följa med vid flytt.

Joy är tyvärr osäker på främmande människor, hon behöver tid på sig att lära känna nya personer. Men vissa personer kan hon tycka om väldigt snabbt och lätt bli kompis med, så det är olika.

Vi vill att hon ska komma till ett hem med högst två personer, där man har mycket tid för henne och är intresserade av att aktivera henne på något sätt. Vi har t.ex. tränat lite nose work med henne vilket hon tycker är kul.


Utomhus är Joy framåt och orädd. Hon tycker t.ex. att dogparkour är kul och att leta godis i träd!


20190121 Joy
Joy 2017-06-28
2018-07-08_Joy
Söta lilla Joy

Köper man hund från oss så får man livslång support. Man är alltid välkommen med frågor, funderingar och tankar! Vi vill väldigt gärna ha kontakt med dom som har hund från oss och få lite uppdateringar om hur det går för er och er fyrbenta familjemedlem. Vi bryr oss ju fortfarande om hundarna efter att de har flyttat och det känns viktigt för oss att få följa dom i deras liv.


© Copyright. All Rights Reserved.