Till salu/Fodervärd sökes

Peppe och Ellie söker nya hem

 

 

mail: kennel@starpinsch.se   tel:  0704337797

Peppe:

Starpinsch Frosty

Född: 2016-11-02

 

Peppe har nyligen kommit tillbaka till oss på grund av sjukdom/skada i familjen som hade honom. Han är kastrerad, rabiesvaccinerad och har EU-pass.

Peppe är en väldigt gosig och glad liten kille. Han vill gärna vara nära, ligga i knät, kramas och sova i sängen under täcket. Han fungerar bra ihop med andra hundar. Mot främmande människor är han lite avvaktande i början, men det går snabbt över.

Han är van att gå långa promenader och har varit med och vandrat i fjällen.

 

Peppe vill, precis som Ellie, komma till ett hem där han får stanna hela sitt liv och där han blir aktiverad och älskad.

 

Ej till familj med små barn.

 

Ellie:

Manzamas Far East Of The Sun

Född: 2014-10-03

 

Ellie är en glad och gosig liten tjej. Hon är väldigt lugn och gillar att ligga bredvid en i soffan och mysa. Hon kan vara lös ute och kommer direkt när man ropar. Hon har ställts ut en del men eftersom hon inte tycker att det är så kul längre så har vi slutat att ställa ut henne. Hon tycker om att ta långpromenader, vara ute och springa lös och att leka med leksaker. Hon poserar gärna framför kameran, hon vet att kameraklicket betyder Godis! :)

Vi har märkt att Ellie är mycket gladare och mer framåt när hon är själv, utan de andra hundarna. Hon kommer inte så bra överens med några av våra andra hundar. Så efter att vi har funderat länge har vi nu tagit det svåra beslutet att försöka hitta ett nytt hem till henne, utan andra hundar.  Det kan få finnas en till hund i det nya hemmet, i ungefär samma storlek.

För övrigt så fungerar Ellie bra ihop med andra hundar och hon älskar människor.

 

Man får gärna läsa på om rasen innan man hör av sig och man ska ha tänkt igenom sitt kommande hundköp noga.

 

Ej till familj med små barn.

 

Vid seriöst intresse är man välkommen att höra av sig till oss och berätta lite om sig och vad man har att erbjuda.

Copyright © All Rights Reserved