Till salu/Fodervärd sökes

Peppe och Joy söker nya hem


De vill komma till hem där de får stanna hela sina liv och där de blir aktiverade och älskade.

 Vid seriöst intresse är man välkommen att höra av sig till oss och

berätta lite om sig och vad man har att erbjuda.

Man ska ha tänkt igenom sitt kommande hundköp noga.

 

mail: kennel@starpinsch.se   tel:  0704337797

Peppe:

Starpinsch Frosty

Född: 2016-11-02

 

Peppe kom tillbaka till oss i december, på grund av sjukdom/skada i familjen som hade honom. Han är kastrerad, rabiesvaccinerad och har EU-pass.

Peppe är en väldigt gosig och glad liten kille. Han vill gärna vara nära, ligga i knät, kramas och sova i sängen under täcket. Han fungerar bra ihop med andra hundar. Mot främmande människor kan han vara lite avvaktande i början, men det går snabbt över!

Han är van att gå långa promenader och har varit med och vandrat i fjällen.


Man bör ha hundvana och vara medveten om att även en vuxen hund behöver tid att vänja sig vid det nya hemmet och sin nya familj.


Joy

Starpinsch Snowflake

Född: 2016-11-02


Joy är en glad, gosig och lättlärd liten tjej. Hon tyr sig gärna till en person som hon har som "favorit". Hon älskar att leka, speciellt med pipleksaker. Hon ligger gärna i knät och sover och hon gillar att kramas!

Joy är något osäker på främmande människor, hon behöver tid på sig att lära känna nya personer.


Vi vill att hon ska komma till ett hem, med hundvana, där man har mycket tid för henne och är intresserad av att aktivera henne på något sätt som stärker självförtroendet. Hon tycker t.ex. att Nosework är roligt.
Vi klickertränar och använder oss ofta av shaping, vilket Joy tycker är väldigt kul. Shaping är en träningsmetod som baseras på belöningar och hundens egna initiativ.


Copyright © All Rights Reserved